maanantai 3. maaliskuuta 2014

Väriterapiaa


 Pari viimeistä viikkoa on ollut neulomisrintamilla hiljaista. Oikeastaan olisin voinut neuloakin, mutta se aloittaminen! Miten se joskus voikaan olla niin vaikeaa.


 No, niinpä sitten aloitin. Muistin, että minulla on kolme aloittamatonta Tico ticoa, joskus alekorista haalittuja. Tico tico onkin mitä mainioin sukkalanka; se on kestänyt käyttöä ja tykkään sen väriliu´usta. Harmi vaan, ettei sitä enää ole kaupan. Keltainen Opal-sukkalanka on tosi kirkas keltainen, olen sitä säästänyt johonkin hauskaan juttuua.


Eilen aloitin kolme hauskaa ohutta kevät/kesäsukkaparia, jotka meinaan tehdä kantapäätä lukuunottamatta kirjoneuletta. Varren neulominen vaati tarkaa punnitsemista ja laskemista, että saan varmasti keltaisen langan riittämään yhteensä kuuteen sukkaan. Se onnistuu ja epäilen, että lankaa jää vieläkin jäljelle sukat neulottuani. Kirjoneulekuvioista olen tehnyt ihan yksinkertaisia neljällä jaollisia sillä periaatteella, että tulee mitä tulee. Tälläinen on kivaa neulomista. Silti meinaan tehdä parejen toisista sukista ainakin kuvioiltaan samanlaisia, se sovitanko värikierrot on sitten eri asia. Tällä väriterapialla luulisi selviytyvän pari viikkoa eteenpäin tätä kevättä.


Loppukevennyksenä kuva eilisaamun  pingviiniohjelman innokkaasta ja keskittyneestä katsojasta. Ohjelma oli muuten ihan mahdottoman mielenkiintoinen, suosittelen katsomaan sen Yle Areenasta. Ja seuraava osa tuleekin ensi lauantaina.
Olen ollut surkea bloggaaja viime aikoina. Tai varsinkin blogien kommentoija. Koska olen siirtynyt älypuhelimen käyttäjäksi, olen paljon katsellut  blogeja siitä, mutta olen kovin laiska kommentoimaan puhelimella. Se näppäileminen kun on niin kömpelöä ja ihan tosi lyhyet kommentit eivät ole minusta kivoja.
No, nyt olin pitkästä aikaan koneella on onpa tosiaan kiva kirjoittaa ronskimmin kuin sormenpäällä hipaisemalla! 

15 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Sopiipa keltainen loistavasti ticojen joukkoon! Kaikkiin yhtä hyvin! Iloisia töitä ovat tehdäkin! - Enkä ihmettele kisulin keskittynyttä olemusta, ohjelma oli erittäin mukaansatempaava! Mainioita otuksia nuo pingviinit :D

Mari Takkinen kirjoitti...

Vau, ihania sukan alkuja siellä! Niin kauniita värejä, juuri tuollaisia piristysruiskeita on ihana neuloa näin kevään tullen! :)

Katju kirjoitti...

Pirteitä!

sirkkis kirjoitti...

Voi millaista ihanaa väriterapiaa nuo sukat ovat. Upeaa kirjoneulontaa.

Päivi kirjoitti...

Kiva idea. Mulla on tota violettia lankaa, joten otan vinkistä vaarin.

Sude kirjoitti...

Tuleepa tosi kivan näköisiä sukkia, tykkään kovasti ♥
On siinä ollut kissalla miettimistä, että pärjäiskö noin isoille tipuille. =D Olen monesti miettinyt että tajuaakohan nuo kissat oikeasti televisiokuvan vai näkeekö ne vain valojen liikkumisen. Toisaalta, tajuaahan ne ikkunan läpikin näkemänsä linnun ja liikkuva kuvahan sekin vain on.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tosi pirtsakoita.

Eija kirjoitti...

Väriterapiaa, todellakin. Ihanan värikkäät.

Lammas kirjoitti...

Kylläpä Tico Ticot näyttää hyvältä keltaiseen yhdistettynä. Harmillista tosiaan, ettei sitä ole enää saatavilla.

mummeli kirjoitti...

Ihania sukkia tulossa!
Nyt pitää kysyä ihan neuvoa, mistä langasta tulisi hyvät ja lämpimät säärystimet?

-P- kirjoitti...

Kivat sukat tulossa! Keltainen menee hauskasti noiden kaikkien tico ticon värien kanssa!

sadelikka kirjoitti...

Oi ku tullee hyvänvärisiä sukkia. Keltainen sopii tosi hyvin ticojen kanssa. Ite käytin puna/keltasta ticoa mustan kera ja hieno yhdistelmä sekin. :)

Prusiluska kirjoitti...

On tosiaan upeat väriyhdistelmät, inspiroiduin. Ja minuakin harmittaa, että tico tico on poistunut valikoimista, värit oli hyviä ja kesto on ollut hyvä sukkanakin.

Sarppu kirjoitti...

Niin on keväistä väriterapiaa, että silmä ihan lepää. Aikamoista sorminäppäryyttä vaatii, mutta sitä sinulta löytyy :) mukavia keväisiä päiviä, toivotaan että se aurinkokin sieltä näyttäytyy...

KahviKaneli kirjoitti...

Miten kauniita!