torstai 6. maaliskuuta 2014

Sitruunaa ja turkoosia

Tänään sain illansuussa valmiiksi ensimmäiset kolmikosta. Tykkään kovin ja tuntuivat sopivilta jalkoihini. Silti pistän ne talteen, enkä ota omaan käyttöön. Lankana näissä oli siis Tico tico vuosimallia ? ja Opalin kirkas keltainen sukkalanka. Painoa näille tuli 70.2g ja siis matemaattisesti tämänkaltaisia sukkia yhteensä sukkiin varaamista langoista (400g) tulisi peräti viisi paria. Ohuet sukkalangat ovat uskomattoman riitoisia! 
Usein kun kudon jotain, ihastelen ja kehuskelen tekemääni ääneen ja kun ei ole ketään muuta paikalla mies saa kuunnella jorinaani, joka menee usein tyyliin: eiks oo hienot ja tunnollinen vastaus on usein hajamielinen: joo.
Eilen illalla kysyin mieheltä sukkia katsellesani, että mikä tästä väristä tulee mieleen. Itse ajattelin jotakin perhosta tai perhostoukkaa, mutta mies vastasi heti: Ukraina. Joo, niinpä niin, ihmekös näinä päivinä......

14 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Tosi kauniit - ja siis myös kantaa ottavat. Meillä nousi kylillä älläkkä, kun oli hotellin viiri tangossa, se sattuu olemaan kelta-sininen. Venäläiset turistit rupesivat mekkaloimaan - ja loppujen lopuksi viiri lähti...
Sellasta touhua...

MariJ kirjoitti...

Ihanat sukat! Voihan sitä Ukrainaa tälläkin tavalla tukea, pitämällä lipun värisiä sukkia. Hoksasin muuten, että minulla oli viime viikolla kirkkaansiniset housut ja keltainen toppatakki, ajattelivatkohan ihmiset minun pukeutuneen niihin väreihin Ukrainan vuoksi... vaikka itselleni tuli kyllä enemmän mieleen Ruotsin lippu. :)

Paula kirjoitti...

Kauniit ukrainasukat. Ja ne edellisenkin postauksen väriterapiasukat.

paivis kirjoitti...

Kauniit sukat - ei kyllä ensimmäisenä tule mieleen Ukraina, vaan esim. kevät.

-P- kirjoitti...

Hienot on ! Väriyhdistelmästä tulee mulle mieleen myös kevät! Aurinko ja solisevat purot!

Matleena kirjoitti...

Siellähän näyttää syntyvän oikeita väriterapiasukkia enemmältikin! :) Minullakin taitaa olla jotain Tico ticoaa vielä jemmassa, vaikka olen niitä jo yrittänyt tuhotakin. Otanpa vinkkiä sinulta, jos vaikka saisin minäkin jonkunlaisia sukkia aikaan jossain vaiheessa.

Aarnilintu kirjoitti...

Minä olen myös havainnut tuon Tico ticon riittoisuuden jopa rasittavuuteen saakka. On kaksi kerää punakeltaista ja yksi tuota samaista turkoosia ja olen punakeltaisesta tehnyt valkoisen ja mustan kanssa kahdet raitasukat, turkoosista samalla mallilla yhdet. Lankoja tuntuu riittävän ja riittävän vielä vaikka kuinka moniin sukkiin, vaikka kuvittelin tuhoavani kerät vauhdilla..

Satu kirjoitti...

Mulle tuli noista väreistä mieleen nimenomaan aurinko, ilo ja C-vitamiini :-D
Ajattelin, että tuollaset ihanuudet olis ihana vetasta jalkaan tässä sairastaessa. Varmasti lähtis flunssa karkuun :-D

sinisukka kirjoitti...

Näinpä se voi ujuttautua käsitöihinkin tuo maailmanpolitiikka, näköjään :) - aika kekseliäs havainto mieheltäsi! Ja merkki siitä, miten kukin katselee ympäristöään omalla tavallaan! Nätit sukat teit!

nina kirjoitti...

Onpas aivan mielettömän hienot sukat! WAU!! Itsellä tuli mieleen sitruunalakritsa ;) Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

sirkkis kirjoitti...

Ihanat sukat ja herkullisen väriset.

Nova Melina kirjoitti...

IHANAT!!

sadelikka kirjoitti...

Voi mikkä ihanuudet. Oikein tullee hyvälle tuulelle näitä katsellessa. =D

satunNainen Paula kirjoitti...

Haa, ihan selvästi ruotsalaiset juhannussukat! Kysyin varmuuden vuoksi Mieheltäkin, mitä tulee mieleen: kesä Ruotsissa! :o)
Kauniit sukat ja lupaavilta näyttävät ed. postauksen sukatkin!