torstai 27. maaliskuuta 2014

Pöllöfiilis ja Pinterest-koukussa
 Tänään virkkasin pöllön. Sopii hyvin tähän vähän pöllähtäneeseen tunnelmaan... Lääkityksestä johtuen olo on vähän pöppöröinen. Mutta nyt on kiva ajatella kouluun menemistä ja sitä, kun saan esitellä virkkaukseni lapsille. Nyt juuri viides-ja kuudesluokkalaiset ovat alkaneet kerrata virkkausta sijaiseni  kanssa ja  uskon että kokeiluni tulevat tarpeeseen ja inspiroivat lapsia. Ja näitähän ei ole koskaan liikaa.


Viikonloppuna latasin puhelimeeni Pinterest-sovelluksen. Onpa kätevää. Ja niin nopea käyttää, ja ihan vaikka puolittain makuuasennossa selkävaivaisena. Virkkauksiahan on niin helppo tehdä ilman ohjetta, kunhan perusjutut hallitsee ja muunnella omanlaisensa kun on tuollainen vinkkipatteristo! Kerrankin voi oppilaille sanoa, että ottakaas ihan luvalla kännykät esiin ja hakekaa virkkausideoita. Omalla pöytäkoneella olen myös käyttänyt Pinterestia, muttei se koneelle meno ole aina niin nopsaa kuin älypuhelimen käyttäminen. 

Lääkäri jatkoi sairaslomaa vielä viikolla. Ensi viikolla menen vielä lääkäriin ennen loman loppumista. Onkohan kenelläkään vinkkejä siihen, miten saisi jalan tunnon palautumaan normaaliksi? Tuntuu ihan siltä, kuin jalanpohja olisi puudutettuna. Olen yrittänyt liikkua ja sain myös jumppaohjeita, mutta ohjeiden venytykset kyllä tuntuvat nostavan tuskan hien pintaa, ei oikein vielä luonaa.. Lääkäri suositteli pieniä lyhyitä lenkkejä, esim talon kiertämistä muutamia kertoja päivässä. Tänään kuljin miehen kanssa pienen metsälenkin, ihanaa, pitkästä aikaa. Näillä mennään, toivorttavasti ensi viikolla jalka palautuu normaalimmaksi, että pääsen töihin! Silti olin helpottunut sairaslomasta, pelotti jo maanantain 7:n tunnin päivä, kun ei oikein kunnolla voi istua, eikä kävellä. Ja miten voi nappailla kolmiolääkkeitä, jos pitää ajaa kesken päivän autolla toiseen kouluun.....


Kameralla otetut kuvat ovat pitkiä ja ohuita niinkuin tämä pikkupöllönen, joka poseeraa pellinvetimen päällä.


Siinä onkin jo kokonainen lintuparvi. Pikkuiset olen saanut ystävältäni Paulalta, joka myös sairaslomalaisena kävi luonani ja toi  tuliaiseksi ylimmän pikkulinnun. Myös alimmainen lintu on Paulan tekoa, se on roikkunut vetimessä jo vuoden päivät!

Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille, ihanaa kun aurinko paistaa!

5 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihana pöllö ja muutkin virkkaukset!
On se sentään hyvä että jotain käityötä pystyy tekemään ettei ihan tylsisty:)

sirkkis kirjoitti...

Aivan on pöllö, ihana.

Zelda kirjoitti...

Herkkunen pöllö:) Tunto on jännittävä juttu. Minullakin on sentään jo puolitoista vuotta vissiin välilevyn pullistumista ja vieläkin on osa tuntoa häviksissä vasemmasta jalasta. Itse olen havainnut parhaaksi avuksi erilaiset syvävenyttelyt ja rauhallisen joogan, tärkeää on myös se työergonomia.

Annika kirjoitti...

Söpö pöllö!

Hepsi kirjoitti...

Pikkuhiljaa se tunto jalkaterään palautuu, mutta hitaasti.
Ihana pöllö!