perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivää!Tänään aloitimme täällä Porissa hiihtoloman... tai puhutaan mieluummin vaikka talvilomasta, koska lumesta on enää rippeet jäljellä. Minulle loma on loma  vaikkei lunta olisikaan.  Olen niiiiiin sen tarpeessa!


Tänään mieltäni ilahdutti muutama ystävänpäiväkortti joita sain. Ystäväni ja hyvä työparini  Paula ilahdutti ja yllätti minut ihanalla lahjalla. Hän oli löytänyt kaupasta kortin, jonka kuvan mukaan hän oli toteuttanut ihan täsmälleen samanlaiset sukat ihan suurennuslasilla korttia tutkien.  
Myös ystävänpäiväpaja, jonka toteutin viidesluokkalasille oli kiva. Tähän pajaan liittyy hauska yksityiskohta. Aino ryhmän poika oli vissiin käsittänyt, että meillä on ystävänpäivämaja! Ehkä hän oli vaan kuullut väärin tai sekoittanut kaksi sanaa. Aamulla välitunnilla hän sanoi minulle, että hän luuli, että teemme luokkaan majan ja olemme siellä kaikki viettämässä ystävänpäivää.... Liikuttavaa... ;)


 Oppilaat olivat ihan innoissaan pienistä kivoista töistä, joita he saivat tehdä. Syntyi monta kivaa lahjaa, aina mummuja ja pappoja myöten.


Omat korttini jäivät sille asteella, että ostin postimerkit kortteja varten, mutten yhtäkään korttia saanut postiin. Sen takia soitin muutamalle ystävälle, jotka muistivat minua kortilla ja puhelut olivatkin mukavia, taisivat olla mukavampia kuin kortti olisikaan ollut.


Miehen kanssa avasimme viimeisen hääjaksi saamistamme pulloista, tämä viimeinen olikin ainoa aito shampanjapullo. Viikonloppuna tulee vuosi kuluneeksi siitä, kun sovimme naimisiin menosta eli menimme siis  kihloihin. Hieno ja ihana, onnellinen vuosi takana, tämän vuoden viimeinen sinetti oli vielä viime viikonlopun pikkusiskoni naimisiin meno, joka ilahdutti myös minua. 
Ja nyt minä nautin lomasta... ja  toisen  lasillisen kuohuvaa!

12 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!

Satu kirjoitti...

Ihana idea toteuttaa kortin sukat <3
Mukavaa ystävänpäivää.

mummeli kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivän iltaa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kylläpä on ihana olla ystäväsi♥ Ja oli niin mukava lommalle lähtö tänään♥

Matleena kirjoitti...

Ihana kortti ja vielä ihanampi idea toteuttaa kuvan sukat lahjaksi ystävälle! :) Hyvää ystävänpäivän iltaa sen toisen sampanjalasillisen kera! Liitto ja onni kukoistakoon jatkossakin.

Saila kirjoitti...

Ihanat juhlavat tunnelmat ja mahtavia kädentaitoja niin oppilailta kuin kollegaltakin.
Oikein iloista lomaa!

Aikun Askareet kirjoitti...

Ihania pikkuisia töitä
Kippis teille <3 !!!

Heleena kirjoitti...

Onnellista Ystävänpäivän iltaa!

Sude kirjoitti...

Hyvää lomaa sinulle, olet sen varmasti ansainnut ♥

sirkkis kirjoitti...

Hyvää ystävyyttä jatkossakin ♥

Paula kirjoitti...

Leppoisaa ja hauskaa lomaa!