perjantai 30. joulukuuta 2011

Rosvon välipäiväpuuhia

Minä Rosvo tulin koneelle kertomaan mitä meille kissoille kuuluu. Otin vähän mallia mun "serkku"-kissasta Ruskasta joka kertoi omia joulukuulumisiaan. Mulla on ollut kova kiire koko joulunajan tehdä hommia. Saatiin Nekun kanssa muutamia pahvilaatikoita, joissa ollaan nukuttu ja vaanittu toisiamme. Siitä se sit lähti!
 Tuli vaan mieleen, että siitä yhdestä pahvilaatikosta vois kehittää jonkin kivan terassin ja sit vaan aloin hommiin!  On vaan aika työlästä, kun pitää aina haukata pala aaltopahvia ja sit sylkee se suusta lattialle. Auli käy koko ajan harjaamassa kun ei tykkää, että pahvin palat leviää ympäri huushollia. (Sais kyllä ajatella samaa omista lankakasoistaan!)
 Toine  puoli terassista on jo valmis! Mitäs tykkäätte. Aika kova homma on vielä toisesta puolesta. Auli sanoikin eilen, että olen varmaan oikeahampainen kissa, kun tykkään enemmän työstää oikeilla kulmahampailla. Auli varotti, että pian putoo katto alas jos en vaihda suuntaa!
Nekusta ei oo kyl mitään hyötyy. Se on sellainen pikkuvauva vielä. Paitsi, että ei jaksa kunnolla pestä itseensä (aina saan olla sen niskaa nuolemassa), se ei oo kun pari kertaa osallistunut tähän terassipuuhaan! Välillä se käy katsomassa miten homma edistyy. Höh... ei kai vaan kuvittele olevansa joku pomo tai työnjohtaja täs projektis!

17 kommenttia:

Peikkotyttö kirjoitti...

haha! ihana! ^^

mustakissa kirjoitti...

Onnea vaan projektiisi Rosvo! Kyllä se siitä valmistuu;D

Heli kirjoitti...

Hieno terassi tulossa! :)

-maria- kirjoitti...

Projekteja pitää aina olla :)

Heleena kirjoitti...

On siinä ollut kova homma!
Tsemppiä viimmeistelyyn.....

amuk kirjoitti...

Voi Rosvo kuinka upean terassin olet rakentanut. Sinussa on selvästi remonttireiskan vikaa ja luovaa rakennus- suunnitteluasi ihailen kateellisena. Upea katettu terassi holvikaarineen :)

sirkkis kirjoitti...

Tuohan on tosi söpöä. Kun järjestit noin hienoa puuhaa. Mitä väliä muutamalla roskalla , pääasia että, kissoilla on puuhaa ja hauskaa. Ihanat kuvat.

sinisukka kirjoitti...

Juu, aina roiskuu kun rapataan :D Kiva kun oot noin kekseliäs ja taitava kissa, saa emäntäs olla ylpeä!!Ja siinä se "vauvakissakin" oppii kun sua kattelee!

Tippaliisa kirjoitti...

Reipas remonttimies!

Ainahan sitä rapatessa roiskuu, tässä pahvinpaloja. :)

Saila kirjoitti...

Hieno terassi tulossa! Meilläkään mamma ei ymmärrä kissojen taiteellista silmää pahvin suhteen.

Marru kirjoitti...

Ihanat kuvat!!! :D

Ihalaiska kirjoitti...

Kaikea se sinullakin teettää! terveisin blogikoira Emmi

Villasukka kirjoitti...

Ihan samaa Indy harrastaa meillä - tosin emäntä nimittää sitä tilataiteeksi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Rosvo! Aika jännä terassi sulla tekeillä. Mä tiätsä vähän ymmärrän sitä Nekkuu, ku pahvinrepiminen ei oo oikei munkaa juttu. Vaik mä tykkään vaanii laatikois, en oo viel innostunu repiin niitä. Hei ollaanks me serkuksii! Kiva. Kerro terveisii sil Nekku-serkulleki! Muuten, mikäs se olikaan se juttu siitä mun kummitytöstä? Ku toi mun emäntä Paula tiätsä sillee tivaa multa niinku et sano ny kuka on sun kummityttö. Enkä mä muista. Mä sanoin sille sit et Nekku vissiin.
Ruska

Sude kirjoitti...

Heheh, hassu kissa :) Hieno terassi tuosta kumminkin on tulossa, toivottavasti meidän katit ei ota mallia. Riittää, kun tekevät äidin runkopatjaan hapsureunusta, joka on jo melkein valmis.

Tintti kirjoitti...

:-D

Meilläkin on yksi, joka innostuu kaikista pahvilaatikoista. Niiden pitää vaan olla vähän isompia.

Taina kirjoitti...

Taitaa olla Rosvossa todellista remonttireiskaa:D