keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Sukkasatoa viime talvelta ja linssilude

Viime aikoina olen ollut aivan maaninen sukankutoja. Viime talvena ja keväänä melkein joka kerta  kun menin kylään vein sukat tuliaiseksi ja tuntui, että tuliainen oli mieluinen. Nyt on ollut sillä rintamalla hiljaisempaa. Viime elokuusta olen saanut valmiiksi vain yhdet sukat. Ylimmässä kuvassa oikeanpuoleiset Novitan raitalangasta. Muut sukat ovatkin ohuemmista langoista, koska pidän niistä enemmän. Itse käytän niitä kaikkien kenkien kanssa (en nyt ihan kesällä..), mutta paksut , esim. Seitsemän veljeksen vahvuiset, eivät mahdu kuin saappaisiin. Eilen kun sain ne sukat valmiiksi päättelin kaikki muutkin sukat, mitkä oli päättelemättä. Se on sellainen homma mitä en erityisemmin rakasta. Aamulla otin niistä kuvia sopivanvärisen tuolin päällä. Kun viimeinen kuva oli valmis kukapa muu kuin Rosvo hyppäsi kanssa kuvattavaksi....

3 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

Hianoi sukkii ja hiano linssilude!

Anonyymi kirjoitti...

Se "sukkatauti" on siirtynyt minuun. Tossa muutama viikko sitten tunnustinkin, että olin semmosissa fiiliksissä, ettei tehnyt mieli mitään muuta kuin kutoa sukkaa.

Kreikan matkalla sain vähän vieroitusta villalangoista, enkä ole vielä päässyt oikein vauhtiin.

Anna

Anonyymi kirjoitti...

Hei siskot

Kyl meil on sukankutosmisgeeni kaikilla. Viime keväänä ja alkukesästä kudoin pitkälti toistakymmentä sukkaparia ohuesta langasta ja 2,5 puikoilla. Osaan tehdä ohuet ja sopivat sukat jalkaan kuin jalkaan, kun vaan vähän katselen sitä jalkaa.

Voisin ihan hyvin mennä loppusyksystä kuukauden ajaksi sukankutomistalvilevolle. Kuuntelisin radiota, katselisin elokuvatallenteita (joita en meinaa ehtiä katsella) ja polttelisin kynttilöitä. Välillä ottaisin päiväunet ja venyttelisin vähän lihaksia. Ihanaa!

Päivi