sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Täällä taas!

 
Syksy on hurahtanut syyslomaan. Ihana tämä syksyinen loma. Kymmenen viikkoa koulua mennä hurahti nopsaan. Blogi sen sijaan on ollut hissukseen. Sekä myös muiden blogien lukeminen. Oikeastaan olenkin ollut tietokoneella tosi vähän ja siirtynyt puhelimen käyttäjäksi. Uusi tietokone ja uusi käyttöjärjestelmä vaatii totuttelua, siihenkin ehkä nyt pääsen tutustumaan paremmin lomalla.
 
 Instagramin käyttö puhelimella on helppoa.  Olenkin hurahtanut siihen. Jos haluatte katsella kuviani Instagramissa, minut löytää sieltä  nimellä avreskola. Siihen olen kuvannut myös pieniä käsitöitä, jotka ovat valmistuneet ja saman tien päässeet käyttöön, pääsemättä koskaan tähän blogiin. Silti en meinaa blogiakaan unohtaa. Nyt alkaa olla sellainen olo, että sitäkin voisi alkaa taas päivitellä, pieni tauko teki terää.
 
Muutamia blogipäivityksiä on siis tiedossa, mutta aloitan tästä ehdottomasti tärkeimmästä. Eilen vietimme pienellä porukalla ristijäisjuhlaa. Tyttäreni tytär Alisa Katriina sai nimen ompelemassani kastemekossa. Mekosta lupaan kuvia myöhemmin.
 
Kahvipöydän komistus on tietenkin kakku. Alisan kunniaksi leivottu kakku olikin hieno.
Siitä on vielä parempia kuvia Tyrniä ja tyrskyjä -blogissa. Sari kyllä osaa kakun teon.
 
 
 
Kuten arvata saattaa vaaleanpunainen oli se pöydän väri. Minkäs sille mahtaa, että se vain on niin tyttö-väri! Alisan tädin leipomat kuppikakut olivat myös kauniita ja hyvän makuisia.
 
 
 
Alisasta on kahdessa kuukaudessa tullut pieni pyöreäposkinen tyttö. Hän on suloinen!5 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Ihana, söpö Alisa ♥

Prusiluska kirjoitti...

Onnea Alisalle! Suloinen tyttönen.

sirkkis kirjoitti...

Suloinen vauva ja kauniin nimen sai ♥ Onnittelut kaikille.

Pirjo kirjoitti...

Kyllä on niiiin vaaleanpunaista :) Ja kaunis Alisa <3

Hepsi kirjoitti...

Ihana Alisa ja ihana nimi! =)