maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kesäkuulumisia


Hyvää kesää kaikille! 
 Blogissani taisi olla pisin yksijaksoinen tauko sitten sen synnyn, lähes  viiden vuoden jälkeen. Töiden loppuminen ja loppukiireet ottivat koville, samoin alkuloman väsymys on ollut aikamoinen. Ensimmäinen lomaviikko Punkaharjulla meni ihan sade-ja myrskytunnelmissa, niin tuulista ja koleaa oli Puruveden rannalla. Tosin tulipa nukuttua, monetkin päiväunet joka päivä! Kotiin tultuani menin ostamaan kaikki mahdolliset vitamiinit, kun tuntui, että olisi  vaan nukuttanut ja nukuttanut. Tänään sanoin miehelleni, että tuntuu, että olen palaamassa taas normaalitilaan! Täytyy sanoa, että huomaan. että iän myötä työstä palautuminen vaatii enemmän ja enemmän aikaa.


Sateinen, tuulinen ja kolea sää ei ole pahemmin auttanut asiaa. Ja jos tähän yhdistää vielä sen, että koko piha myllättiin viemäriin liittämisen takia (homma vieläkin ihan kesken) niin on siinä ollut alkukesää ihan riittävästi.
Meille tehtiin uusi vesijohto, hulevesijärjestelmä ja viemäriliitäntä. Onneksi sentään kaikki ihan samaa kaivuureittiä pitkin. Tällä hetkellä mies vielä hiukan lisää hulevesijärjestelmään putkistoa myöhempää varten. Osa sadevesistä kun vielä menee ojaan, myöhemmin nekin liitetään hulevesijärjestelmään. Ja hyvä niin, siitähän nyt maksan vuosimaksua.


Viime loppuviikosta oli muutama vähän lämpimämpi päivä ja sain hiukan kesää pihaan. 


Käsitöitä olen hiukan tehnyt. Tässä neulomani vauvan nuttu elokuussa syntyvälle lapsenlapselleni, toiselle sellaiselle. Tytölle tällä kertaa. Tämän nutun ohje oli aika uudessa Kauneimmat käsityöt-lehdessä 3/2015.
Lankana tässä on Novita Wool, jota ostin useampaakin väriä matkalta Punkaharjulle.


Perinteinen vauvanmyssy on ihan must jokaiselle vauvalle ja tälläinen oli ahkerassa käytössä viime talvena tulevan vauvan poikaserkku Toivolla.

3 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Aivan ihana nuttu, prinsessalle. Onnea jo etukäteen pikkuisesta ja ihanaa kesää.

K u T o M i N e kirjoitti...

Joskus täytyy ahkerankin huilata !
Leppoisaa kesää.

KahviKaneli kirjoitti...

Tuttu tunne :)
Itselläni vielä muutama koulujuttu ja sitten lomille.
Mukavaa Lomaa!