lauantai 28. maaliskuuta 2015

Mielenkiintoista puuhaa


Vauva tykkää tutkia kaikkea mahdollista. Tein hänelle äitinsä ompeleman kassikankaan jämistä renksuliinan.


Sitä on kiva paitsi tutkia myös maistella. Hän on suloinen. Ikää on nyt  melkein 4.5 kuukautta. Kehitys on huimaa tässä vaiheessa.
Toivo on oikea kullunmuru. Sitä mammalässytyksen määrää ei heikkohermoinen kestä kuulla, kun me  kohtaamme. Kunhan Toivo vaan nukkuisi yöt paremmin ja nimenomaan säännöllisen hyvin. :) Välillä kun on kunnolla nukuttuja öitä, ainakin jos on ollut tarpeeksi ohjelmaa päivällä. Viime viikonlopun Ikea-reissu Tampereelle äidin, tädin ja mamman kanssa sai aikaan kunnon yöunet. 
Sitä ihmettelen miten olen voinut kaiken unohtaa niin hyvin vajaassa kolmessakymmenessä vuodessa. Yövalvomiset ja muut jutut. 
 Pian tulee jo sekin aika, ettei Toivo-poika herää millään. Viimeistään kun pitäisi lähteä kouluun....


Liina oli nopea tehdä. Tein sen eilen välitunnilla!

7 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Ihana vesseli!!! Ja arvaan kyllä sen lepertelyn :D

Aikku kirjoitti...

Sinäkin olet siis mamma?

Itse olen myös mamma. Minulla oli Porin mamma ja kun minulla on sama sukunimikin kuin mammallani oli, on kiva jatkaa perinnettä.

Seijasisko kirjoitti...

Niin suloinen pikkuinen <3 ja kiva idea tuollainen renksuliina.

sirkkis kirjoitti...

Ompa suloinen poika ja kiva liina.

Auli kirjoitti...

Juu, olen mamma, jo kolmannessa polvessa. Leikkautin nauhoja lyhyemmäksi, etteivät ole vaarallisia. Sain FB-ryhmässä kommentin asiasta. Koskaan ei voi olla liian varovainen. :)

Liza kirjoitti...

mä olen fammu vaikka olen bonusäiti. Varasin nimen hyvissä ajoissa, jos vaikka omat pojat tekisivät minusta ihan oikean fammun

Ilona Winebridge kirjoitti...

vauvakuvat ovat niin suloisia. nuo tekemäsi tuttinauhat todella käytännöllisiä. tosin meil niitä ei olis aikoinaan tarvittu, kukaan kolmesta ei tuttia käyttänyt!