lauantai 21. helmikuuta 2015

Hei vaan hiihtolomalta!


Ohoh, ihan itsekin hämmästyin, että onpa kulunut aikaa edellisestä postauksesta.  Aika on hurahtanut lomaa edeltävien työkiireiden kanssa huimaa vauhtia, eikä ole ollut oikein resursseja muuhun kuin arjen pyörittämiseen. Mitään käsitöitäkään ei ole esiteltävänä, koska yksi lahjaprojektiki on vielä kesken ja lahjojahan ei esitellä ennen luovutusta! Pienet sukat neuloin loppulomasta Toivo-vauvalle kevättä ajatellen, koska äiti esitti toiveen, että rintarepun käyttöön otettuaan vauvan pienet jalat kaipaisivat lämpöiset polvisukat. Matkin ihan suoraan Tiinan vauvan sukkia Muita ihania-blogissa.


Tälläistä kantapäätä en ollut ennen tehnyt, mutta kyllä ne sain aikaiseksi hiukan miettimällä. 


Lomalla tilasin lisää kivoja nauhoja ja tuttinauha-tarvikkeita, koska niitä on nyt kyselty. Muutama työkaveri esitti tilauksen ja tuntuu, että tästä omasta suvustakaan ei vauvat tunnu loppuvan, vauvabuumi meneillään siis.


Ja lisää ostoksia. Näihinhän sorruin välittömästi. Arnen&Carloksen sukkalangat saavat vielä hetken odottaa, mutta eivät varmaan kauaa. Vaikuttavat jotenkin hiukan erilaisilta sukkalangoilta, eikä hintakaan ollut minusta paha. Regian sukkalangathan ovat hyvälaatuisia.


Tänään alkaa viikonlopun leffa- ja sukkaputki. Mikäs sen kivempaa,. varsinkin kun ulkona tulee märkää räpäskää ja jo eilen kävin kaupassakin, ettei nokkaa tarvitse ulos pistää. Rakas aviopuolisoni saapuu luokseni tänään viideksi ja lupasin hänelle pitsaa! Tämän kahden talon aviolitto tuntuu kyllä mahtavalta, vaikkei sitä kyllä vamaan kaikki ymmärräkään, mutta siitä viis...  On ihanaa välillä olla ihan yksin ja ihan superia sitten taas olla kaksin!  <3


Alkuloma meni Helsingissä, jossa kokoonnuimme porukalla juhlimaan seuraavaa suvun vauvaa, joka syntyy ensi kuussa. Käytiin tyttären kanssa sushilla ja kierreltiin kaupunkia.


Koska minä olen vähän sitä mieltä, etten tarvi mitään (huono shoppilija) keskityin vaunuvahtiin kun lapsen äiti kierteli kivijalkakauppoja. Lapsukaiselle ostin kyllä jotakin. Vauvan ensimmäisestä junamatkasta jäi muistoksi juna-aiheihen puuhelistin.


Tässä yksi lahja tulevalle vauvalle, jo toinen samalla mallilla. 

Oikein hyvää ja helmikuista viikonloppua kaikille. Jos eivät kelit suosi ulkoilua, niin ainakin kummastakin päästä pidentynyt päivä tuntuu piristävän. Kevättä kohti mennään, vauhdilla!

8 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Onpa söpöt pienet sukat! Tykkään niin kovasti tuosta Arnen & Carloksen langasta, että taidan ostaa sitä vielä kolmannenkin kerän... En tosin ihan heti, sillä ensin täytyy neuloa vanhoja lankoja pois.

Kirsti kirjoitti...

Ihkut sukat ♥

sirkkis kirjoitti...

Mukavan iloiset sukat poika sai. Nyt tarkenee varpaatkin. Ihania lankoja löysit. Hauskaa lomaa.

mustakissa kirjoitti...

Kyllä Toivon kelpaa noissa sukissa olla! Kauniit!
Mukavia lomapäiviä!

Peppi kirjoitti...

Suloiset sukat! Ja rentoa loman loppua. Täällä vielä viikko kärvistellään töissä, mutta tarpeeseen on loma jälleen ;)

Laura kirjoitti...

Ihanat sukat!

Nova Melina kirjoitti...

Onpas kauniit sukat ja ihana myös pupu"rätti". :) Leppoisaa lomaa!

Seijasisko kirjoitti...

Nätit sukat. Minä kyllä 27 avioliitovuoden jälkeen olen alkanut nauttimaan yksinelosta. ..jos ei lasketa kissaa. Tuskinpa enää kenenkään miehen kanssa yksiin muutankaan . Seurustelu vois olla jo ihan eri juttu tosin ei oo kyllä haku päällä vaan mistäpä sitä koskaan elämästä tietää. Katsoin muuten tuon Butlerin vasta elokuvana ja tykkäsin.