keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Andy the nurse


Tässä poseeraa sairaanhoitajan asussaan pian valmistuva sairaanhoitaja Andy. Hän valmistuu kuun lopussa sairaanhoitajaksi Satakunnan eläinammattikorkeakoulusta. Rohkea nuorimies, kun on valinnut naisvaltaisen ammatin. Mutta uskon, että Andy pärjää. Hän on jo ennen valmistumistaan ollut ahkerasti töissä.


Andylla on oikea asenne töihin, tällä viikollakin hän on tehnyt monta yövuoroa putkeen. Hänellä on hyvä kunto ja reipas ote töihin ja sopivasti huumorintajuakin. Tässä ammatissa varmaan töitä riittää jatkossakin ja ehkäpä saa jopa  vähän valita. Kuulin, että erityisesti ensihoito  kiinnostaa häntä ja hän suorittikin viimeisen harjoittelujakson ambulanssissa. 


Tässä poseeeraavat serkukset. Amy valmistui jo muutama vuosi sitten ja on tehnyt töitä siitä asti Satakunnan keskuseläinsairaalassa. 

Nämä kissat olen tehnyt Debi Birkinin ohjeilla, jotka ostin täältä muutama vuosi sitten. Muutin Florence Nurse Bearin Tabitha catin ohjeilla kissaksi, koska meidän suvussa kissoilla on varmaan enemmän merkitystä ja tiedän, että kummatkin hoitajakissan saaneet ovat tykänneet kissoista. Andyn vaatteet sävelsin ihan itse kauluksineen kaikkineen. Lopputulokseen olen tyytyväinen, siitä tuli jollakin tavalla miehekkäämpi versio, viiksetkö sen tekevät?


8 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Suloisia kissahoitajia.

Anonyymi kirjoitti...

Kollikissoilla on kuulemma leveämmät posket, sekö tekee vai nuo lempeästi katsovat etäällä olevat silmät. Molemmilla jotenkin sopivan hymyilevä ilme.

Oikein pätevän näköisiä ovat :-)

MariJ kirjoitti...

Kyllä on ihan selvä uros, menisin minäkin mieluusti tuollaisen kollin hoidettavaksi! ;)

Sude kirjoitti...

Voi miten kivoja ♥ Kyllä kelpaisi olla noitten hoidettavana =)
On se vaan hieno juttu, että nuori pääsee töihin missä oikeasti viihtyy. Sehän vaikuttaa koko elämänlaatuun.

marjatta Piironen kirjoitti...

Hertileijaa näitä söpöläisiä.

marjatta Piironen kirjoitti...

Edellinen kommentti tulee enkulin käsitöistä

Paula kirjoitti...

On kyllä niin hienot. Miten noin pieniä ylipäänsä voi kutoa?

Hepsi kirjoitti...

Herttainen pariskunta!