keskiviikko 1. lokakuuta 2014

ValmistaTänään töiden jälkeen (kun tokenin huilattuani) viimeistelin eilen valmiiksi saamani vauvan housut. Kostutin ne eilen asettumaan ja tänään kieputin nyörin niihin miehen ystävällisellä avustuksella. Olen tosi tyytyväinen kokonaisuuteen ja pipostakin tuli suloinen. Sen tein vähän mittailemalla ja tutkimalla eri ohjeita, Dropsin sivuilta. Halusin tehdä senkin ainaoikein, koska se mielestäni sopi parhaiten housuihin ja takkiin.


 Tuskailin sisällä kuvaamisen kanssa. Kyllä kiiltävä merinolanka on hankalaa kuvattavaa. Alakuvan lähikuva paljastaa sen, että joka ikinen hiukankin epätasainen silmukka piirtyy tarkasti kameran kuvaan ja neule näyttää ihan surkealta, vaikkei luonnossa näyttäisikään. 


11 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Kyllä näillä tarkenee talvella vai koskas vauvan on tarkoitus tulla maailmaan?

Jos yksi tai kaksi silmukkaa on epätasaisia, ei se haittaa. Kukaan niitä huomaa...

Meidän pikku-Enni pitää kuopukselleni yli 20 vuotta sitten pitämää neuletakkia. Kun tekee kerralla kunnollisen, kestää se tädiltä veljentyttärelle.

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ihastuttava pikkumiehen kokonaisuus!
Eikä tavallinen tallaaja huomaa mitään virheitä tai epätasaisuuksia, edes kuvista. Täydelliset.

Aarnilintu kirjoitti...

Onpa todella söpönen setti! Tein nelisen vuotta sitten veljenpojalle villatakin ja -housut. Olivat pari vuotta sitten hänen pikkusiskollaan käytössä ja hyvin toimivat edelleen.Merinovilla oli käytössä niissäkin. Se on totta, että kun tekee kerralla kunnolla, niin tuosta on iloa pitkään. Ja onhan työn määrä sama, tekee sitä sitten hyvästä tai kehnommasta langasta, joten laadukkaan langan valinta tosiaan kannattaa.

sirkkis kirjoitti...

Kaunis pikkuisen asukokonaisuus

mustakissa kirjoitti...

Supperhienot!!!

Päivi kirjoitti...

Söpön näköinen setti!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥oi,miten suloisen söpöjä!

AnniKainen kirjoitti...

Voi miten suloinen setti. Luulisi että kelpaa :) Ja onneksi olkoon tulevalle mummolle. Täällä vähän samat tunnelmat, sillä jos kaikki menee hyvin niin minäkin ylenen keväällä mummokastiin. Ja harmaat langat on tännekin jo ostettu, tosin vielä ei tiedetä kumpi on tulossa.

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Upea setti. Ainaoikeinhousut ovat niin ihanat!

Paula kirjoitti...

Ihanat tamineet pikkuiselle pojulle.

Uutar kirjoitti...

Suloinen vauvan asu!