maanantai 14. huhtikuuta 2014

Lahja ystävälle


Eilen sain valmiiksi lahjan ystävälle. Ajattelin, että tämä sopii hänen tyyliinsä ja olin kovin iloinen, kun hän tykkäsi lahjasta, jonka sai tänään. Oli kiva kuulla, että hän oli katsellut ihailevasti vähän tämänkaltaista aikaisemmin.


Afrikan kukan jälkeen virkkasin kiinteitä silmukoita niin, että sain reunuksesta sopivan kokoisen  kukkaronkehykseen, Sen jälkeen jatkoin alareunaa virkkaamlla edestakaisin niin kauan, että sain pohjasta sopivan pullean. 


  Lankana on Catania-lanka, joka on merseroitu, kiiltävä ja kova ja virkkasin tämän vielä vähän suositusta pienemmällä koukulla, 2,5:llä. Kaiksta raskain vaihe on näissä pussukoissa se viimeinen vaihe. Käsin ompelu kehykseen vaatii sorminäppäryyttä.  Siinä saa todella katsoa mihin neulan pistää, ettei pistä sitä ainakaan sormeen ! Kiinnitin tämän virkkauslangalla, luulisi kestävän käyttöä. Saatesanoiksi sanoin, että tässä on elinikäinen (= minun elinikäiseni) korjaushuolto!


Sisälle kiinnitin oman "tuotemerkkini", joita tilasin jo viime syksynä, mutta joita en ole neuleisiin käyttänyt. Jotenkin minusta villasukissa ja lapasissa tuo merkki tuntuu vähän liian pitkältä ja varsinkin kovalta.... No, lapun pituuteen on syynä  se, että halusin ehdottomasti suomeksi tekstin ja vielä kissankin mukaan,


ja vielä kumpaankin päähän.
Ja näitä nauhoja piisaa! Tässä linkki sinne, mistä tilasin tämän nauhakasan, hinta oli mielestäni kohdallaan ja toimitus oli nopea.

12 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kiitos linkistä nauhakauppaan.
Oonki miettiny, että olis kiva saada tuollasia nimikointilappusia omiin töihin kiinnitettäviksi.
Pitääpä käydä kurkkaamassa :-)

mustakissa kirjoitti...

Tosi hieno, vuori ja kaikki!
Tuollaisia nimikointilappuja taidankin tilata..

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mielettömän upea.
Mukavaa Pääsiäisviikkoa sinulle.

sirkkis kirjoitti...

Todella kaunis .

Aija kirjoitti...

Hieno & kiva että laitat tekijän nimen myös!

Anonyymi kirjoitti...

IHANA, tosi kaunis kukkaro!!!
-Ritva-

Uutar kirjoitti...

Kaunis pussukka ja tyylikäs mustavalkoinen väritys! Tuolta samasta paikasta tilasin taannoin omatkin nimikointilappuni - ja sama kokemus täälläkin :)

Saga kirjoitti...

Tämä on kyllä tooosi hieno kukkaro. Ihan amustavalkoinen ihanuus.

Seijasisko kirjoitti...

Onpas kiva lahja ystävälle. Minä olen saanut kummitytöltä lahjaksi tuollaisias nauhoja. Vaikka ihan kivoja ovat niin aika vähän on tullut käytettyä

Pitsisukka kirjoitti...

Aivan ihastuttava pussukka! Kiitos vinkistä, mistä olet löytänut tuon kauniin lukkosysteemin vai mikä tuon nimi oikeasti on?
Mukavaa pääsiäisen aikaa!

Auli kirjoitti...

Ainakin täältä nettikaupasta http://kauppa.tilkkutex.fi/index.php

löytyy vastaavanlaisia , itse ostin tämän Porista.

Hepsi kirjoitti...

Tyylikäs pussi!
Minäkin olen aikoinani tilannut noita nimilappusia, mutta en ole minäkään niitä oikein osannut neuleisiin käyttää.