lauantai 21. joulukuuta 2013

Joululoma!

 Perinteinen joulujuhla kuusineen ja joululauluineen toi joulumielen, Hienot esitykset kertakaikkiaan. Yhtenäiskoulun joulumeininki on erityistä, koska on kaiken ikäisiä lapsia ja nuoria... Tänä vuonna saimme seurata tokaluokkaisten jouluevankeliumia ja ekaluokkalaisten tonttuleikkiä.
 Yläkoululaiset retroilivat Ilkama-tyyliin.
 Miespuolisista komeista kollegoista voi olla ylpeä. Jos ei laulussa ollut kymppiä koulussa rohkeutta riitti silti!


7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hienon näköiset esitykset ja harvoin näkee noin isoja ja komeita tiernapoikia ;-D

Kirsti kirjoitti...

Oikein mukavaa joululomaa :)

sirkkis kirjoitti...

Ilosta juolulomaa sinulle, komeita tiernapoikia ovat teillä esiintyneet.

MariJ kirjoitti...

Hienoa, että teidän koulussa on kristillisyys sallittua, niin monista kouluista se on jo karsittu pois kaikista yhteisistä juhlista. Meidän esikoisen koulussa on hyvin suuri osa muslimeja, samoin kuin kuopuksen päiväkodissa, joten eipä siellä kristillistä sanomaa näy. Tosin päiväkodissa oli sitten eilen joulukirkko niille, ketkä sinne saavat osallistua. Koulussa ei tänä vuonna taasen ollut joulujuhlaa lainkaan, koska vain pari viikkoa sitten vietettiin yläkoulun 50-vuotisjuhlia (meilläkin yhtenäiskoulu). Tänään oli siis esikoisellakin vaan joulukirkko, sen jälkeen ruokailu ja kotiin. Muihin uskontoihin kuuluville oli kaiketi sitten jotain muuta ohjelmaa. Minusta parempi näin, mieluummin pelkkä joulukirkko kuin kokonaan uskonnoton joulujuhla.

Peppi kirjoitti...

Varmaan ihan OMA tunnelmansa noin isossa koulussa. Meillä oli tänä vuonna ihan mielettömän suloinen joulukuvaelma eppujen esittämänä - ilman sanoja, vain musiikki taustalla. tänään sitten opet olivat laulutuokion orkesterissa - hmmmmm ;)
Rentouttavaa joululomaa Sinulle!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa Joulunaikaa Sinulle Ja Läheisillesi

Paula kirjoitti...

Hienot joululuhlat. Tiernapojat tekevät minuun aina suuren vaikutuksen, varsinkin jos ovat aikuisia miehiä. Hyvää joululomaa!