lauantai 28. syyskuuta 2013

Taito Shopissa

 Tänään Taito Shopissa tein kerrankin hyvää tekeviä lankaostoksia. Yhtä ystävääni tämä rintasyöpäjuttu koskettaa juuri nyt. Nämä kaksi punaista lankavyyhtiä oli siis kovin helppo ostaa... Myös ohjekirja oli varmaan hintansa arvoinen. Olenkin nyt tänä vuonna ostanut huomattavasti vähemmän lankaa kuin viimevuosina. Toisaalta sukan neulomisen tahti on ollut tänä syksynä ollut hitaampaa kuin moneen vuoteen, mutta ehkäpä tässä taas käynnistyn. Tavoitteenani on saada tänään yksi sukkapari valmiiksi, se kun on jo toisen sukan puolellla...
 Taito Shopista löysin just sitä lempioranssia ja aloin virkata siitä pyöreää mattoa ruskeaan vessaani.
Lanka on polyesterontelokudetta. Ajattelin , että se hyvä materiaali vessan mattoon: helppo pestä ja kuivattaa! Taas on sellainen viikonloppu, että miten kaiken ehtii! Pitäis ja pitäis, sitä ja tätä, onneksi voi sentään valita ja kukaan ei ole patistamassa mihinkään..... :) Jospa nyt aloittaisin vaikka imuroimalla, se kurjin homma ensin pois päiväjärjestyksestä!

15 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tuo on viisas ohjenuora, että hoitaa ensin ikävimmän, sitten on heti kevyempi mieli ja saa enemmän aikaan koko päivänä.
Onpa huippuihana sukkamalli tuosa kirjan kannessa! Taidanpa hankkia itselleni saman kirjan, kun se menee vielä hyvään tarkoitukseenkin. Kiitos vinkistä!

Hepsi kirjoitti...

Minä siivosin eilen, ei ole minunkaan lempihommaani. Yritän tehdä siitä houkuttelevampaa kuuntelemalla mp-kolmosella lempimusiikkiani ja hoilaamalla täysillä mukana. Perhe tykkää. ;)

Tänään aikomus oli palkita itseni juuri tuolla kirjasella ja parilla lankavyyhdillä, mutta pahuksen Taito-Shop olikin tänään kiinni, vaikka yleensä aina on lauantaisin auki. Grrr...

Aikku kirjoitti...

En ole kuullutkaan roosa nauha -langasta enkä ohjekirjasta. Täytyykin käydä ostamassa lankaa, kun sitä näyttää omaltakin paikkakunnalta löytyvän. Haluan ehdottomasti kannattaa kampanjaa, sillä kahden viime vuoden aikana kolme tuttavaani on sairastanut rintasyövän (ja jokainen on selättänyt taudin). Itsekin jouduin mammografian jälkeen ylimääräiseen tarkastukseen ja se kyllä pelästytti.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minunkin oli pakko ostaa lila ja valkoinen lanka, sekä tietenkin tuo ohjekirja Taitoshopista. Idean sain toisesta blogista. Kiva ylläri tehdä hyvää, kun postikaan ei vie kamaalasti kuluja 0 e.

Ihanaa viikonloppua sinulle.

mustakissa kirjoitti...

Niin on suloisia sukkia ja kaunista lankaa, että täytynee liittyä joukkoon..kiitti vinkistä!

Lammas kirjoitti...

Oranssista matosta tulee varmasti kiva.

KristiinaS kirjoitti...

Stadin TaitoShopissa on Roosa-lanka kauppa käynyt niin hyvin, että jäljellä oli vain possuväristä (tai mummokalsariväri). Ohjevihkon ostin kyllä, siinä onkin kivoja malleja.

Tuo kude on varmasti veskiin hyvä. Mä ihmettelen ku kylppäri- ja veskimattoja tekevät niistä paksuista puuvilla- tms. kuteista. Eihän ne matot kuivu ikinä jos ne jaksaa pestäkään.

Sarppu kirjoitti...

Hih, on se hyvä että jollain muullakin on tätä pitäis ja pitäis touhua, kun tuntuu että niin paljon on kaikke amitä haluaisi tehdä, eikä millään ehdi eikä kerkiä, mutta kai se on parempi niin, työt ovat myös vieneet oman osansa kun minulla nyt oma erityisluokka ja uusi homma eli sellaista "hakemista", puolivälissä syksyä ollaan ihan just, miten tämä voi mennä näin äkkiä :) Työniloa sekä noihin ihaniin kotiompeluksiin että sinne työmaalle.

ArmiL kirjoitti...

Oranssi on voimaväri, olen värjännyt sienillä sitä väriä ja nyt on sitä hiuksissani kampaajan laittamana siis oranssiraitaa. Tykkään siitä väristä niin:)

mummeli kirjoitti...

Hyvän asian kamppanja. Ostan heti, jos jostain löydän. Ihan kannatuksesta haluan mukaan.
Kuinka isolla koukulla tuota ontelo lankaa vai mitä se on, virkataan?

Auli kirjoitti...

8-koukulla virkkaan!

Paula kirjoitti...

Kirja näyttää tosi houkuttelevalta. Iloista syysväriä tuo mattolanka. Varmaan oli muitakin ihania värejä tarjolla.

sirkkis kirjoitti...

Minunki pitäisi ostaa tuota roosalankaa ja ohjekirjakin olisi tarpeeseen.Kaunista oranssimattoa on tulossa.

Aarnilintu kirjoitti...

Täällä vähän sama tilanne: pitäisi ehtiä tehdä sataa asiaa - ja sitten istun täällä koneella inspiroitumassa vielä muutamasta uudesta lisäjutusta:) Kuten nyt tuo Roosa nauha -kirja, aivan mainio idea.

Rentukka kirjoitti...

Paikallisesta Taito- käsityöasemalta oli kirja ja langat jo loppuunmyyty. Menivät kuin kuumille kiville :)