sunnuntai 29. syyskuuta 2013

MatonvirkkuutaEilen ostin Kauhavan Kanga-Aitan Esteri-ontelokudetta kilon. Kuteen väri ihastutti heti, olenhan haalinut vessaani oranssia alusta asti. Kangas-Aitan sivuilla on värikartta, ihania värejä yli 30, täältä löytyy värikarttakin. Kuteen hinta on 16€kg, itse maksoin omastani 21€, koska ostin kuteen Taito Shopista.  Jos haluaa kudetta enemmän kannattaa varmaan tilata suoraan Kangas-Aitasta, koska silloin suhteessa postimaksut ovat edullisemmat.

 Tykkäsin materiaalista ja  uskon, että polyester on hyvä juuri vessassa ja se tuntuu jaloissa yllättävän pehmeältä.
Tähän pieneen Marketta-pitsimattoon meni lähes kaikki kude, jännäsinkin jo riittääkö se lainkaan. Maton ohje, niinkuin paljon muitakin kivoja matto-ohjeita löytyy Kangas-Aitan sivulta.

Virkkaaminen vaan on yllättävän raskasta, vaikka yritin kiinnittää huomiota käden liikkeeseen. Kerranhan  olen saanut olkapään rasitusvamman juuri maton virkkaamisesta. Tämä olisi aika kiva joululahjaideakin, mutta kyllä aina yhden maton virkkaamisen jälkeen pitää lepuuttaa rannetta ja sormia ennenkuin alkaa uutta virkata! Varsinkin jos on nivelrikko, niinkuin minulla :).

15 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Kaunis kuvio matossa ja kivasti oranssi sopii ruskeaan lattiaan.

Simpura kirjoitti...

Kaunis väri!
Tätä samaista mattoa ihailen omassa vessassani harmaan värisenä :)

MariJ kirjoitti...

Kaunis matto!

sirkkis kirjoitti...

Kaunis siitä matosta tuli.

Kirsti kirjoitti...

Kaunis pirtsakka matto :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ todella ihana matto! Mukavaa sunnuntaita!

sadelikka kirjoitti...

Komea matto. Itellä oottaa 3 kiloa turkoosia kudetta matoksi muuttumista. Sitten joskus. Marinoidaan nyt vielä muutama vuos. ;)

Paula Kristiina kirjoitti...

Tuli kyllä hieno! Toivottavasti kädet
palautuu huomiseksi:)) Tiedän kun virkkasin korin niin kyllä juili ja juili:))

Peppi kirjoitti...

tulipa hieno matto - mukava malli! Ja kiva kun vinkkasit noihin ohjeisiin. Olen ihan unohtanut käydä siellä kurkkimassa!

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan ihana :) ja väri niin raikas.

MiEiVi kirjoitti...

Ihanan pirteä matto!

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

ihana matto :) meillekin on juuri valmistunut tällainen keltainen matto koristamaan wc:n lattiaa, en ole vielä ehnyt blogata siitä, mutta tervetuloa kurkkaamaan blogiini ja osallistumaan arvontaan ♥

Marjut kirjoitti...

Kaunis matto ja mikä väri!

nina kirjoitti...

Minä niin ihailen aina näitä virkattuja mattoja mutten ikinä muka saa itse tälläistä aikaiseksi aloittaa!!! Mutta vielä joskus, vielä joskus :) Mukavaa syksyä sinulle!

mustakissa kirjoitti...

Aivan ihana"