tiistai 27. elokuuta 2013

Vaihde jäi päälle

 Tuntuu, että minulle jäi vaihde päälle. Puhun nyt näistä purjevenesukista, joita saan nyt urakalla kutoa, kun yksi ja toinen haluaa antaa jollekin juuri tälläiset lahjaksi. Tänään valmistui nämä työkaverin purjehtivan ystävän 60- vuotislahjaksi. Eilen taas vein toiselle työkaverille edelliset ihan omaksi. En ole tehnyt yksiäkään ihan samanlaisia, enkä ole näitä varten ostanut vielä yhtään lankoja, varastoja kun piisaa.
 Nämä sukat ovat hiukan leveämmät varrestaan kuin edelliset. Levensin vähän mallikertaa, sekä pidensin vartta. Neulontapaikkani on keinutuoli, jonka ostin kesällä kirpputorilta. Ainoa ongelma on se, että myös Nekku on tykästynyt tuoliin ja kyttää paikkaani. Tässä kuvassa esimerkki: lähdin jonnekin ja kun tulin takaisin kissa nukkui keränä paikallani. Niinpä tänäänkin jouduin vähän juoksuttamaan miestä, etten menetä paikkaani: tuo sakset, tuo kaukosäädin tuo sitä tuo tätä... No, onneksi hän on kiltti, eikä valita! 
 Pidemmät lankajuoksut saa hyvin sidotuksi nurjalta puolelta ja pinta näyttää sieltäkin aika hyvältä. Olisi kurja jos varpaat jäisivät lankajuoksuihin kiinni sukkaa jalkaan vetäessä.

No, nytpä sitten taas penkomaan lankoja, jospa vaikka seuraava meri saisi turkoosin sävyn...
Sanoin jo työkavereille, että pitäisikö jäädä vuorotteluvapaalle ja alkaa tosissaan sukankutojaksi!

7 kommenttia:

Daisy kirjoitti...

Vähän pelästyin, että onko auton kanssa sattunut jotakin ;)
Sukkavaihde on hyvä vaihde -aina.

eila kirjoitti...

Yksinkertaisen nätin näköiset nuo venesukat. Iso Kiitos, kumarrus ja kaikki muu mahollinen. Mie löysin Punomon ja ne ruudukkopohjat neuleen suunnitteluun! :)

sirkkis kirjoitti...

Ihanat purjesukat. Tuohon kissan valloitukseen voi käyttää pikkuisen kissakarkote-suihkua. Tutun perheessä kun kissa tuli jopa ilkeäksi jos joku meinasi häätää pois ja kerran ajoi vieraan pois siitä tuolista. Karkotteella on tehonnut ei mene enään siihen tuoliin.

Marjut kirjoitti...

Sukkiasi olen ihaillut itsekin, joten ei ihme, että saat niitä neuloa oikein urakalla.

Jaana kirjoitti...

Todella kauniit sukat! Ja nuo neulatyynyt. Ihastuin molempiin.

Ilona Winebridge kirjoitti...

ei hullunpi vaihde olekkaan, purjelaivasukat ovat kauniita, itsekkin pidän omiani joka päivä. vuorotteluvapaakin tuntuu hyvältä ajatukselta, olethan juuri mennyt naimisiinkin, joten vapaa kuin vapaa;)

Nova Melina kirjoitti...

Kuules superneuloja, ootko huomannut tätä? Sä voisit osallistua ja viedä voiton kotiin. ;)
http://www.kadentaidot.fi/liitetiedostot/editori_materiaali/3093.pdf