tiistai 14. toukokuuta 2013

Virkkaamista kuusi tuntia putkeen


 
 Viime aikoina töissä on virkattu tiistait, kuusi tuntia putkeen. Kuudesluokkalaiset ovat opetelleet isoäidin neliön ja virkkaavat siitä sitten suunnittelemansa työn. Syntyy monta tyynyä, muutama patalappu ja peitto. Onneksi käsitöissä voi tehdä erilaisen työn, kaikille iso tyyny ei ole helppo juttu, eivätkä kaikki ole virkkauksen virtuooseja. Ei tarvitsekaan.
 Tänään valmistui monta tyynyä, yhteen huusholliin kaksikin kun porukassa on kaksoset. Aika hienoja karkkityynyjä, vai mitä?
 Muutama haluaa tehdä vauvan peiton, tässä sellainen tulossa.Tämän päivän virkkauskiintiö on jo täynnä, en siis koske virkkuukoukkuun. :)

14 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Hauskoja tyynyjä ja suloisin värein.

Saila kirjoitti...

Hienoja kaikki, ihania värejä.

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Mitä ihmettä, heti "muutaman" tunnin virkkun jälkeen lopetat :-)

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa meidänkin lapsille koulussa opetettu isoäidinneliöt, minun kanssa tytöt ei liiemmin tee käsitöitä :) Tuo viisi vuotias kyllä yrittää kovasti <3

Paula kirjoitti...

Hienoja karkkivirkkauksia tosiaankin.

villaa sukissa kirjoitti...

Voi miten herkullisia tyynyjä! :)

Ilona Winebridge kirjoitti...

iloisia tyynyjä vaikka mökille:)

mimon mami kirjoitti...

Onpa hienoja töitä ja kauniita värejä!

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

mummeli kirjoitti...

Kauniita töitä on tehneet. On hienoa kun oppivat virkkaamaan. Siitä se taito sitten karttuu.

MariJ kirjoitti...

Aivan ihania tyynyjä! :) Minun siskoni teki aikoinaan käsitöissä isoäidinneliötyynyn, me tehtiin joku nukenpeitto tms. useammasta isoäidinneliöstä.

KahviKaneli kirjoitti...

Tosi hienoja on tyynyt!

Miia A kirjoitti...

Ihania isoja neliötä ja oi mitkä värit :)

Seijasisko kirjoitti...

Hyvää oppia ja hienoja tyynyjä!