torstai 4. huhtikuuta 2013

Pipo päivässä

 Eilen neuloin pipon, tänään virkkasin myssyn. Samasta Duett-langasta. Tykkään erityisesti tästä virkatusta myssystä. Mallia virkkasin ihan niin sanotusti omasta päästä, kokeilemalla ja hyvä siitä tuli. Sopivan lötsö. Ettei mun pöyheän kiharat hiukset littaannu.


Tästä neulotusta sanoi toinen makutuomari, että oudon värinen... Hm... ehkä ei ainakaan minulle tyypillinen. Toinen makutuomari, naispuolinen,  sanoi, että ihan hyvä se on.  No, näillä mennään sitten pari viikkoa ja parin viikon päästä ei sitten pipoa enää tarvitakaan, vai mitä?
Neljässä kuukaudessa olen kuluttanut lähes neljä kiloa lankaa, minusta hyvä saavutus. mutta miks se ei näy missään??? Olenhan kuitenkin ostanut vain vaivaiset puoli kiloa... ;)



19 kommenttia:

Mari Takkinen kirjoitti...

Haha taitaa vaivata meitä kaikkia lankahamstraajia sama homma, etteivät ne varastot neulomalla hupene! :D

Mutta orpoa olisi, jos olisi vain muutama kerä lankaa... ;)

sirkkis kirjoitti...

Voi sinun lankavarasto onkuin herkkukomero. Ihanat myssyt ja tuo virkattu on mieluisa.

Kardemumma kirjoitti...

Eihän sen kuulukkaan näkyä vielä... Huolestuttavaa olisi, jos tuo määrä jo silmille hyppäisi tyhjänä aukkona lankavarastossa. Varasto olisi silloin aivan liian pieni.

Sukat ovat varmasti hieno lahja! Itse en ole sitä villapaitaa tehnyt Hänelle, sillä on niin kuumaverinen, ettei pidä. Seurusteluaikana olin sen verran taikauskoinen, etten tehnyt.

Saila kirjoitti...

Hienot pipot! Löysä malli onkin kivoin. Mahtuu olemaan joku hiuslenksu tai klipsikin myssyn alla.
Ehkä lankavarastosi on vähän huvennutkin... ainakin lankakaappiin mahtuu muutama kirja ja joitakin lasiesineitäkin, näköjään ;-)

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniita ovat molemmat, tykkään kummankin väreistä! Lanka ei kyllä täälläkään hupene ja en ole nyt ostanut mitään. En vissiin tee tarpeeksi paljon:))

Helena kirjoitti...

Kivoja molemmat, virkattu näyttää keväisemmältä minun silmiini!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ihania pipoja molemmat!
Miten ihmeessä ei ollenkaan näy langan väheneminen, vaikka kuinka ahkera olisit :-)

Sini Helmi kirjoitti...

Hienot pipot olet tehnyt, mutta toivotaan, että niitä ei enää kauaa tarvita tänä keväänä... :) Ovat sitten valmiina ensi syksyä varten ;)

Olen myös ihmetellyt tuota lankavarastoani, en ole ostanut yhtään kerää lankaa neljään kuukauteen (!), mutta joka kuukausi olen tehnyt jotakin, mutta missään ei näy vähenemistä... käsittämätöntä...

Rentouttavaa kuntoutusta sinulle!!!

mummeli kirjoitti...

Tuo virkattu pipo on kyllä just eikä melkein. Ei ole kudottukaan hullumpi.
Mukavaa viikonloppua sinulle!

Kirsti kirjoitti...

Hienot pipot, mutta on hieno lankakaappikin:)

Saga kirjoitti...

Hienot on pipot, kumpainenkin.
Itse katselin lankakaappeja ja pelästyi... juu..pelästyin, miten ne niin ammottavat tyhjyyttään.Ennen kuin rupesin katselemaan "nurkkiin".... Mitenne lankakerät olivatkin kulkeutuneet sinne...tänne ....ja tonne.... Ei ne minnekään loppuneetkaan....

Marjut kirjoitti...

Kivoja päähineitä molemmat! Virkatun kaltaisen tarvitsisin minäkin; alkaa neulepipo olla jo aika tukuisa koiralenkeillä.

Sohvaneulomo kirjoitti...

Hienoja pipoja! Tuo sinun lankakaappisi on kyllä aika ihana! Ja korit näyttävät ihanilta pursuavine lankoineen. Minun korini tuntuvat myös olevan koko ajan täynnä, vaikka mitä tekisi. Mukavaa viikonloppua!

KahviKaneli kirjoitti...

Tykkään molemmista pipoista!
Ja sun lankakaapistas :)

Peppi kirjoitti...

Ooo mikä tahti :) Kivat keväiset värit myssyissä!

Paula kirjoitti...

Minä taas tykkään noista pipon väreistä ja sävyistä. Ja on myssykin kiva.

tuike kirjoitti...

Heips! Kävin taas urkkimassa vinkkejä seiskojen viimeisiin töihin. Taidan teettää noita kangaskoreja. Olisinpa ottanut viime kesänä noita rullia siellä Kankaanpään kurssilla, kun joku toi niitä sinne pakettiautollisen.Kivat myssyt! harmi, etten osaa käyttää hattua; talvikin meni pelkillä korvaläpillä.

Mukavaa viikonloppua! Tuike

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat ja lämpimät neuleet ja tuo lankaläjäsi on mahtava. Mukavaa viikonloopua.

Tintti kirjoitti...

Kummasti niitä lankoja vain kertyy mitä omituisimpiin paikkoihin.

Ihana tuo sinun vitriinisi.