lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kotona onnellisena

 Olen täydellisesti endorfiinihumalassa. Kaksi viikkoa sitten vähän synkkänä ajelin lumisateessa Kankaanpäähän tuki ja liikuntaelinvaivaisten yksilöllisen kuntoutuksen toisella jaksolle. Kaksi viikkoa yhteen putkeen tuntui ankealta, lähinnä sen takia, että tuli lunta. Marraskuussa kun puhelimme, että sitten kun seuraavan kerran palaamme Kankaanpäähän, on jo kevät. ...
 Kaikki kääntyi ihan päälaellaan, kun endorfiinihumala veti mukaansa meidät seitsemän monin tavoin vaivaista. Vaikka lihakset tulivat välillä tosi kipeiksi, fysioterapeuttien yksilöllinen, kannustava suhtautuminen meihin sai meidät uskomattomiin suorituksiin ja toisten tuki oli myös mahtavaa. Tiukka lukujärjetys piti hyvässä vireessä ja jos siinä oli aukkoja niin täytimme ne kämppiksen kanssa ihan omaehtoisesti hyödyntämällä  mahdollisuuksia.
Ihmeellisintä koko jutussa on se, että kun tuli takaisin missään ei ollut lumen häivääkään ja Kokemäenjokikin virtasi vuolaanaan, vaikka lähtiessäni se oli umpijäässä niiden kovin yöpakkasten jäljiltä. Kevät tuli siis just silloin kun olin kotoa poissa.
 Mitä nyt sitten? Koska kuntoutus lopui olen nyt omillani. Mieltä lämmitti silti se, että jo pienillä tavoitteilla, joita minulle asetettiin syksyllä, pystyin nostamaan tasoani kuntotestissä sekä myös lihaskuntotestissä. Tänään aloitin sauvakävelyn, koska luupiikkipahoilainen on jo aikaisemmin tänä keväänä poistunut vaivaamasta.
Nyt mennään vähän lujempaa vähän suuremmalla sykkeellä! 
 Kukkapeitosta puuttuu enää  vähän paloja, niitä virkkasin ja kiinnitin peittoon viitisen kymmentä.
 Kotiväkeä tuli kyllä ikävä ja eniten ikävöimäni sai minulta perussukat tuliaisena.

Viimeisenä esittelyssä varsinainen ihanuus. Voitin tämän ihanan paketin Aikun blogiarpajaisissa ja tämähän piti hakea heti samana päivänä tänne saapuessani. Kiitos Aikku! Suklaat on jo syöty ja teetä taidan kokeilla heti tänä iltana!

Ihana olla kotona ja mikä hienompaa on kiva mennä töihin maanantaina. Täydellinen irtautuminen arkielämästä on mahtava juttu!

13 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Tuollainen irtiotto arjesta ja vain keskittyminen kuntoiluun, ammattilaisten kannustamana, on luksusta! Ihanasti kevättä kohden mennessä taas jaksaa!

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta tuo kuntoutus..

Aikku R-T kirjoitti...

Tulipa konkreettisesti ilmi miten paljon luonto muuttuu kahdessa viikossa. Tervetuloa taas kotiarkeen ja rentouttavaa teehetkeä :)

MariJ kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! :)

sirkkis kirjoitti...

Voimaantuneena uusiin koitoksiin <3

mummeli kirjoitti...

Varmasti hyvä kuntoutus töissä jaksamiseen ja muuhun elämänlaatuun. Kauan olit reisussa kun täydestä talvesta lähdit ja ihanaan kevääseen palasit. Paljon ehti luonto muuttua sinä aikana. Nyt sitten hyvää jatkoa omaehtoiseen kuntoutukseen, sitähän näin keväällä tuleekin kuin huomaamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kotiin ! Itselläni kävi kuntoutuksen jälkeen niin, että repsahdin takaisin entisiin tapoihin... t. Eija

Rva Pioni kirjoitti...

Ihan mahtava lukea tuota.
Minun pitäisi anoa tuota kuntoutusta.
Kylmän maan tasalla siis olen,
en ede ruohon juurella.
Onnea ja hyvä sinä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa, että kuntoutus tuotti hyvää tulosta.
Mukavaa alkavaa viikkoa.

Neferi kirjoitti...

Reissu näkyy tehneen tehtävänsä, reippaana eteenpäin :)

Ilona Winebridge kirjoitti...

lukiessani kuntoutusreissustasi mieleeni tuli et pitäisköhän munkin vihdoinkin hakea vastaavaan kun nivelrikkoni vaivaa harmittavan paljon. Kukkapeittosi näyttää jo nyt mahtavalta, mut onhan siinä ollutkin väkertämistä:))

Anonyymi kirjoitti...

Love the product baѕicаlly could simρly get
the proper caгtrіdge tаѕte/product whiсh is ωhy I like this review website.

We havе bought tωo other productѕ (yеs thiѕ paгtіcular giving up smoking cigarettes is quite exрensive)
and the one I am ωith all the most has the tаste I'm looking for however the batteries tend to be useless.

Also visit my blog post: http://wiki.Anarchy.lomus.net/index.php?title=Участник:kathryn67

Megi kirjoitti...

Ihanan arvontavoiton sait.
Kiitos sinulle ihastuttavasta yllätyksestä jonka postipoika tänään tänne kantoi. Malttaako näitä käyttääkään?