lauantai 3. toukokuuta 2014

Lankaostoksilla kivassa kaupassa


 Tässä muutama viikko sitten oli Satakunnan kansassa juttu Liljan lankakaupasta, joka sijaitsee Siikaisten Leväsjoella. Siikainen taas on Porin pohjoispuolella, hiukan itäänpäin. .Siikainen on taas minulle tuttu paikka pikkusiskon kautta ja hän poikkesikin ensin katsomaan kauppaa, kun kerroin siitä, kun niillä seuduilla kulkee työnsä takia. Huomasin että kauppa on poikkeuksellisesti auki tänään. Niinpä sinne, lyheyllä varoitusajalla ja sinne varmasti poikkean uudestaan, varmaan vielä toukokuun puolella. Kaupassa myydään ainoastaan Drops-lankoja, mutta siellä tosiaan on kaikki langat ja kaikki värit ja se ei ole ihan vähän, jos tietää Dropsin lankavalikoimat ja lankamerkit. Kaikki villa- ja villasekoite langat on toukokuun ajan -35% Luitte oikein -35%. No, sekös sai minut liikeelle! Liljan lankakaupalla on myös Nettikauppa, mutta jos ajomatka on alle 50km, niin kannattaa kyllä ajaa, jos saa ihan hypistellä. On hienoa, että maaseudullakin voi keksiä toimivan yritysidean ja uskon, että tällä kaupalla on menestystä. Tässähän juuri nettikauppa ja varsinainen kauppa täydentävät toisiaan. Facebookin sukkasivustollakin törmäsin tähän myymälään, eli sana kiertää..V

No mitä tarttui haaviin? Hmm... en vielä ehtinyt tehdä koontaa, mutta ainakin sekä ala- että yläkuvassa olevaan Delight -peittoon ostin langat, tosin hiukan eri sävyin. Nämänkin langat sain elle kolmellakympillä ja ohjeet vieläpä mukaan. Suosittelen visiittiä!

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Dropsin langat ovat ihania! Ja kauppakin näyttää todella kivalta. Onnittelut uuden ihanan kaupan tulosta lähikylille, mikäs sen mukavampaa :-)

Paula Kristiina kirjoitti...

No ompa ihana kauppa ja lankaakin näkymä piisaa. Tuo peiton malli on tosi upee. Muistan nähneeni tuon mallin joskus ja tykästyin heti. No kohta sitten nään millaiselta se näyttää livenä...:))...kun himovirkkaaja pistää töpinäksi.

mustakissa kirjoitti...

No niin, nyt sitten kävin nettikaupassa ja arvaas vaan - tuli tilattua peittolankoja! Ja vähän muutakin, ihana kauppa, kiitti vinkistä.

KahviKaneli kirjoitti...

Ihania värejä langoissa! Olen tainnut tilata jotain Liljan lankakaupasta :)
Ja uh! Drops Delight peitto on itselläni kesken. Lähes kaikki palat virkattu, mutta ne pitäisi ehkä pingottaa, ovat niin sumpussa tuolla kässäkorissa. Mutta nyt ei jaksa yhtään..

Heffaklumpen kirjoitti...

Ihana kauppa, toivottavasti pysyy pitkään paikallaan vaikken asu itse lähimaillakaan. Tuosta peitosta tulee ihana, olen tuollaisen tehnyt ja nyt projektina Big Delightista samantyylinen.

MariJ kirjoitti...

Olisipa täälläkin kauppa, josta löytyisi Dropsin koko valikoima. Tuo kuvassa näkyvä keltainen virkattu jakku on muuten tutun näköinen, minulla on samanlainen luonnonvalkoisena, Dropsin ohjeellahan tuo on tehty. :)

Päivi kirjoitti...

Vai että peittoo pukkaa... Mää löysin Porvoosta TeeTeen lankakaupan, oli houkuttelevia puuvillalankoja, mutta jätin ne kauppaan.

virkattu lintu kirjoitti...

Mainio idea kaupalle, tuollaisessa vierailisin itsekin mieluusti :) Dropsin langoissa on kyllä mitä parhain hinta-laatusuhde.

Rentukka kirjoitti...

Kaunis peittomalli! Mitähän värejä valitsit? Jäädään "kuulolle"!