lauantai 1. joulukuuta 2012

Pikkujouluglitteriä

 Tänä viikonloppuna varmaan vietetään monien työpaikkojen pikkujouluja. Eilen aloin neuloa jo aikoja sitten ostetusta Novitan sädelangasta kauluria. Kahdesta kerästä kaksinkerroin kutosen puikoilla tuli kiva kauluri. Silmukoita 34 ja sitten vaan pelkkää oikeaaa. Säde sädehtii, muttei minun kameralleni. Moniväriset paljetit muuttuvat kuvassa aika tylsäksi.
Eilen tuli lunta, mutta täällä vähän. Etelämmässä paljon paljon enemmän.Aamulla oli ihanaa loikoilla sohvalla ja kuunnella takan rätinää ja odotella aamun valkekenemista.
Glitter kauluri taitaa jäädä odottamaan tulevaa kun kaupassa sorruin mielimerkkini Masain tunikaan ja aina kivan Snön koruun. Masai ei kyllä petä minua koskaan: tälläiselle muodokkaalle mallistosta löytyy aina kivaa, mutta kun hinnat ovat aika sanottaisiinko hintavia niin täytyy jarrutella. Joskus silti on se palkitsemisen paikka: pian syyslukukausi pulkassa ja olen jaksanut hienosti!

Ihanaa pikkujouluviikonloppua teille kaikille muillekin!

9 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Kivan glitterinen kauluri. Minulla tulossa säteestä tuubihuivi (apua, olikohan se Säde?). Mutta minulla siinä "pitsimalli" ja aina jonkun viiden kierrokssen jälkeen silmukat ja ohje ei täsmää, joten heitin sen tekeleen tuonne ylälaatikkoon vähäksi aikaa.

Päivi kirjoitti...

Missä noita Masaita myydään? A & R:ssako? Aika hienon näköinen, vaikak vaan osan tunikasta paljastitkin.

sirkkis kirjoitti...

Ihana kauluri on pakko tehdä itselle.Jakun kaulukset kauniit ja koru kaulalla samoin. Hauskaa pikkujoulua.

Rva Pioni kirjoitti...

Kiitos linkistä,
mutta samaa kysyn,
pitääkö siis tehdä uusi
Malmön matka tai Köpiksen?

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Hyviä pikkujouluja vaan! Tuo tekemästi kauluri kyllä vetää vertoja snö-koruille!!

Rentukka kirjoitti...

Minäkin tykkään Masain vaatteista. Niissä on kivoja leikkauksia. Meidän pienellä paikkakunnalla on putiikki, mistä saa niitä ja Noa Noaa ym. Hauskaa pikkujoulua!

Auli kirjoitti...

Porissa Antinasu Ratsulassa on ainakin hyvät valikoimat, ehkä myös muissakin Moda-liikkeissä ja joissakin pikkuputiikeissa olen nähnyt näitä vaatteita.

Paula kirjoitti...

Tekemäsi kauluri on varsin juhlavan näkköinen, sitä voisi pitää juhlissakin.

Neferi kirjoitti...

Oikein kivasti kimmeltää, vaikka ei koko komeus välitykään :)