sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Jännittävää

Tänään olen viettänyt pakkauspäivää. Huomenna matka suuntaa kohti Kankaanpäätä. Vähän on vatsassa perhosia, mitähän tälläinen viikko sisältää..... Varmaan tiukkaa aikataulua ja täydellistä irroittautumista kaikesta normaalista. Olen varautunut kaikilla mahdollisislla liikuntavaatteilla sekä muutamalla kirjalla lankoja unohtamatta. Iltaohjelmana kun karaoketanssit eivät ihan taida olla minun heiniäni.
Rosvokin haluaa ilmeisesti mukaan...

Erityisen hyvä mieli tuli siitä, että sain sijaisekseni nuoren käsityönopettajaopiskelijan. Vaikutti niin nuorelta ja innostuneelta; tuntuu kivalta tarjoita hänelle tälläinen mahdollisuus. Uskon, että tyttö pärjää vaikka tunteja on paljon ja luokka-asteitakin nelosesta ysiin ja kaksi koulua kaiken lisäksi.
Onneksi apunaan on joillakin tunneilla kiva kouluavustajamme, täältä blogeistakin  monille tuttu Paula.

Oikein hyvää viikkoa kaikille. Ja vielä. Jos jollakulla on kokemuksia vastaavasta kuntouksesta olisi mielenkiintoista kuulla millainen kokemus oli. Minulla lähinnä on kyse tästä jalkavaivasta ja nivelrikosta, toivon, että saisin siihen jotain evästystä, muutenhan tykkään työstäni.

14 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Rentouttavaa viikkoa sinulle kuntoutukseen! Toivon että saat sieltä apuja. Ja koulussa kyllä pärjätään siitä sinun ei kannata murehtia, vaan nauttia viikostasi:))

Askartelin itte kirjoitti...

Oikein mukavaa viikkoa sinulle:)

sirkkis kirjoitti...

Tuu sie kuntohon nainen parahinen. Tee niinko sinulle sanotaan ja heitä huolet maailmantuuliin. Koeta kummoiselta tuntuu kun voi ajatella ihan vain itteään. Tää olkoon loitsu hyvää noloon ja mielen piristeeksi, hyvää lomaa ja vointia parempaa ♥

Daisy kirjoitti...

Reilu kymmenen vuotta sitten olin Aslak-kuntoutuksessa Siuntiossa. Sillä kokemuksella sanoisin, että ainakin hyvää ruokaa ja useasti. Kiva porukka saman asian äärellä. Paljon kaikenlaista tekemistä. Ohjausta siihen miten hoitaa itseään, että elämä sukuisi jatkossakin mukavasti.
Oikein hyvää viikkoa sinulle !

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mukavaa viikkoa ja hyvää kuntoutumista.

KristiinaS kirjoitti...

Kissat vaistoaa niiiin hyvin, että jotain outoa on tekeillä. Tietysti oma matkapaikka tarvii varata niin kauan kuin tilaa vielä on;)
Oikein hyvää ja antoisaa kuntoviikkoa Sinulle.
Sijainen pärjää ihan varmasti kun on taitava avustajakin käsillä.
Voi hyvin.

Saila kirjoitti...

Rosvo haluaa karaoketansseihin :-D Mukavaa kuntoutusviikkoa!

mustakissa kirjoitti...

Tärkeinhän onkin jo pakattu:)

Oikein mukavaa ja rentoa viikkoa sinulle!

amuk kirjoitti...

Rosvo kulta vaistoaa että äipallä on pahat mielessä ja selvästi haluaa muistuttaa olemassa olostaan. Kultainen kisu. Pidä oikein hauskaa kuntoutuksessa. Ihan varmasti kun alkujännitykset on ohi niin siellä on ihan kivaa ja saa hyödyllisiä neuvoja. Palailet kotiin kuitenkin jo viikon päästä. Luulen että kaikki pärjäiee kotona ja koululla ihan hyvin, koeta keräilä voimia ja neuvoja miten vaivojasi saisi helpotettua. Hauskaa matkaa !

Paula kirjoitti...

Hyvää ja kuntouttavaa ja rentouttavaa viikkoa sinulle! Jälkikäteen ajatellen minulle oli kyllä hyvin merkittävää keskustelut toisten kuntouteuttavien kanssa ja erilaisten ohjaajien kanssa ja muutenkin se, että siellä oli ryhmä enkä ollut yksin. Se mitä sanottiin ja puhuttiin jäi ehkä paremmin mieleen kuin se mitä tehtiin.

Rva Pioni kirjoitti...

Liikuntakärpäsen puremaa toivon ja paljon hyviä konsteja millä mieltä tyhjentää ja hartioita laskea alas.
Luulinkin jo, että lähdet kuntoutumaan ystäväni kanssa, mutta hän kuntoutuukin eri paikassa.

Sini Helmi kirjoitti...

Ihanaa viikkoa sinulle!!! Olkoon viikkosi anti toiveidesi mukainen!

Aloitin tänään uudessa osoitteessa blogini, tervetuloa kylään!
http://sinihelmi.blogspot.com

Liisa T. kirjoitti...

Moikka!

Olin tuolla töissä, tosi kiva paikka! :)
Ja mahtava sapuska. :P

Tintti kirjoitti...

Nautinnollista viikkoa!
Minäkin olen pitkään suunnitellut, mutta en ole saanut aikaiseksi lähteä.