perjantai 26. lokakuuta 2012

Loma menee, talvi tulee

Tänään tuli tänne Poriin talvi. Eilen sain talvirenkaat autoon, tänään ostit ensimmäiset talipallot. Rosvo jo kaipaa lintuseuraa makuupaikallaan.

Yleensä jompi kumpi kissoista nukkuu takan päällä. Tässä Nekun tyylinäyte. Minä sain ensimmäisen ajantasaisen sähkölaskun. Aikaisemmin olen maksanut yli neljän sadan laskuja joka toinen kuukausi, nyt tässä laskussa summana oli 170€. Vau! Takka maksaa itsensä takaisin tuotapikaa. Niin ja tietysti myös ilmalämpöpumppu. Olen tyytyväinen siihen, että sijoitin tähän talon lämpöhuoltoon viime keväänä. Yksikään patteri ei ole ollut vielä päällä, vain lattialämmitys suihkussa ja saunassa. Silti talossa pysyy hyvin lämpö.
Rosvo esittelee tässä uutta takanpäällemeno/kiipeilytelinettä. Se on vielä kesken. Muutama nukkumataso puuttuu, ja maalausta ja verhoilua pitää vielä jatkaa. Lidlin raapimalevyä pitkin pääsee kiipeämään kattoon saakka. Katon nurkkaan on tulossa taso, johon pääsee kiipeämään suoraan alta reikää pitkin.

ps. Kävin tänään töissä ja olin ihan täpinöissäni työasioista. Käykääpä kurkkaamassa mitä hienouksia koulussamme on tehty. Keraamiset kalat ovat ihan mahtavia!

11 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi tuota Rosvoa odottamassa tipuseuraa :-D Upea kiipeilypaikka, ja ylen hienoa, että lämpölasku aleni heti! Takan rakentaminen oli todellakin hieno satsaus tulevaan asumismukavuuteen ja lämmityskulujen säästöön.

sirkkis kirjoitti...

Ihana kissojen 'Makuuhuone' ja hyvin suunniteltu. Siten säästyy muut pinnat paremmin. Kävin katsomassa kaloja ja kaikki tosi ihania.

Paula kirjoitti...

Kävin katsomassa koulun kalanäyttelyä ja kyllä oli hienoja kalatoteutuksia. Rosvolla ja Nekulla on luksusta. Vaikka takan päältä lämpimästä voi kytätä lintuja toisella silmällä ja toisella silmällä nukkua.

Saga kirjoitti...

Voi noita kisuja.... ;O)

Päivi kirjoitti...

Olipa aika moinen sähkölaskun alennus ja ekoteko ehdottomasti myös.

Paula Kristiina kirjoitti...

Mukavan lokoisat oltavat kisuilla! Ja niinpä, talvi tuli nyt mittarissa -10, hurrrr. Täytyy vielä sanoa että voi sinua onnellista kun omistat takan kyllä meilläkin vielä joskus sellainen on. Kalat ovat tosi upeita kannatti ryhtyä tähän kala projektiin:) Nautitaan lämpimästä tuvasta maanantai on nopeammin kuin luulisikaan...:)

sinisukka kirjoitti...

Hauskoja kissakuvia!

Peppi kirjoitti...

Kävin kurkkaamssa koulukuvia.Mahtava näyttely teille tulossa! Vaan nyt vielä mukavaa lomavloppua!
Hassua, meillä lunta ei näy ei kuulu. Tosin sitä kyllä odotetaan kovasti....

Anonyymi kirjoitti...

Rosvon takajalat on hassut tossa toisiksi alimmassa kuvassa. :D Ihan ku joku pupu... :)

Anu

Kisa kirjoitti...

Suloisia kissoja :)

ArualMaria kirjoitti...

Kissat <3