torstai 18. joulukuuta 2014

Pitkästä aikaa


Pitkästä aikaa teen blogipostausta. Muutama tuttava jo ihmettelikin miksi ei ole mitään täällä ollut. Pimeä loppuvuosi vei aikalailla mehut ja olen suosiolla keskittynyt hoitamaan koulun kunnialla loppuun arviointeineen ja näytelmäpukuineen kaikkineen. Tänäänkin vielä muutama mattimyöhäinen teki töitään. On ollut myös aika tutustua pikkuiseen uuteen ihmiseen ja  ehkä olo on ollut hiukan euforinen ja bloggaus on jäänyt toissijaiseksi asiaksi!
Parin viimepäivän  aikana aloin neuloa työkavereille muutamia lupaamiani lastenlasten sukkia, joista nyt osa jäi kuvaamattakin. Neulominen alkaa tuntua jo kivalta, varsinkin kun sain kouluvelvollisuudet hoidetuksi. Nämä pikkuiset sukat menevät Elmerille, koko on 30.


Ihana aloitella pitkän pitkää joululomaa. Täällä Porissa oli lyhyt syysloma ja ehkä osittain senkin takia tämä syksy tuntui raskaalta. Pimeääkin on ollut ihan tarpeeksi, mutta nyt on juuri ja juuri lumi maassa.
 Nyt ei haittaa enää lyhyt syysloma, koska se näkyy nyt sitten joululoman pituudessa. Lomaa on yli loppiaisen. 

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Mahtavan pitkä loma. Mukavaa lomailua!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ihmettelinkin jo, että minne olit hävinnyt. Sitten ajattelin, että nautit pikkuihmisen uudesta seurasta ja töissä on kiire. Niinhän se sitten olikin!
Rentouttavaa lomaa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat sukat. Blogi on siitä kiva, ettei täällä olla netin kanssa naimisissa kuten facebookissa. Ihanaa Joulun odotusta sinulle.

Päivikki kirjoitti...

Kauniit sukat. Teillä onkin mukavan pituinen joululoma, on aikaa kerätä voimia kevät lukukaudelle:) Hauskaa joulunodotusta ja rentouttavaa lomaa.

sirkkis kirjoitti...

Onnellista joulujuhlaa ja uudenlainen kokemus tuo uusi suvun jäsen.

MariJ kirjoitti...

Nätit sukat! :) Täällä oli viikon syysloma, ja koulut alkavat 7.1., eli voi asiat järjestää niinkin, että molemmat lomat ovat riittävän pituisia. :) Hyvää lomaa ja loppuvuotta sinulle!

Helena kirjoitti...

Hei, sullahan on ollut puikoilla samaa kuviomaailmaa kuin mullakin!http://inspiraato.blogspot.fi/2014/12/lumivalko-ja-ruusunsukat.html

mustakissa kirjoitti...

Oikein hyvää lomaa! Ja iloista joulua!
Täällä sataa vettä;(