perjantai 21. kesäkuuta 2013

Ihana jälleentapaaminen

Vuonna 2011 kesällä ompelin tyynyjä. Siitä oli pitkä postauskin. Muistan sen kauniin helteisen päivän kun ompelin nämä tyynyt Desingners Guild-mallikansioiden kangasnäytteistä.. Mutta se mitä näille tyynyille kävi oli ihmeellistä. Ihan jokaiselle ei voi tälläistä sattua, mutta meikäläiselle kyllä!
Terassia kesäkuntoon järjestellessä en löytänyt mistään tyynyjä. Miten joku voi hukata neljä pulleaa tyynyä!! Sitä paitsi muistelin, että viimekesänkin nämä pallerot olivat kadoksissa. 
Ihana jälleenkohtaaminen tapahtui tänään kun järjestelin vierashuonetta vieraskuntoon. Siellä kaapissa minun päivänsädetyynyni olivatkin ihanimpina ja iloisempina (ja litistenettyinempinä) kuin saatoin kuvitellakaan.. Jee............
Kyllä näiden kanssa kelpaa köllötellä ja odottaa vaikka sitä superKUUTA!

8 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Onpa erityisen kauniit ja ihastuttavat tyynyt. Nautinnollista Juhannusta Sinulle!

mustakissa kirjoitti...

Kaunokaisia kerrakseen! Oikein ihanaa juhannusta!

Inna Vaara kirjoitti...

Tosi taitava olet! Ihania tyynyjä. Ja suurkiitos superkuu-vinkistä, en ehkä isi huomannut tiirailla. Mutta nyt tiiraan tarkkaan juhannustaivasta!

Saila kirjoitti...

Ai on taas superkuu luvassa? Täytyypä pitää silmät auki.
Ihanat kesätyynyt! Ja hyvää juhannusta!

Rva Pioni kirjoitti...

Noi on niin ihanat. Muistat kun ompelit nuo, ihastelin jo silloin, mutta en vaan saa aikaiseksi itse. Superkuu tulkoon, mutta ei ihan vielä, nyt on niin ihanaa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kerrassaan ilopillereitä. Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle Ja Perheellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin värikkäitä tyynyjä. Joo, itselläkin on välillä tavarat hukassa, mutta sitten kuitenkin löytyvät sieltä talteen-nimisestä paikasta ;) t. Eija

sirkkis kirjoitti...

Hurjan iloisia tyynyjä.